Vi samarbejder med

LAGUNA BADWELTEN

Laguna er en tysk producent af baderumsmøbler.

Laguna har et bredt og spændende udvalg fordelt på forskellige serier. Fra topmoderne til mere klassisk i stilen.

Laguna leverer funktionelle møbler i høj kvalitet med sans for detaljerne. Tjek vores smarte overløbssystem Clou, som forhindrer overløb uden skæmmende huller i vasken. Belysningen til badmiljøerne spænder bredt og fuldender dit nye bad. Alle fronttyper fås i de forskellige serier.

Så uanset om du leder efter noget helt specielt eller klassisk finder du det her.

HIGHLINE 300

HIGH LINE

En nyhed i absolut topklasse. Overbevisende med sit strammedesign i højeste kvalitet. Fronter i mat glas med eg som kanter. Frisider i glas fuldender det elegante udtryk.
Bør opleves i butikken.

MODERN CLASSIC

CONCEPT LINE

Som navnet antyder en klassiker der er piftet op med moderne touch. Lige fronter i samspil ned let kurvede giver et spændende udtryk. Masser af kombinationer med spejle og LED belysning.

LAOLA

CONCEPT LINE

Denne serie er for dig som kan lide kurvede former i badet. Meget markant og anderledes.
Selvfølgelig i højeste kvalitet.

WINGS

CONCEPT LINE

Her er asymmetrien i højsædet med et let indadgående drej på såvel vaskeskab som bordplade. Giver et flot originalt look og har samtidig en praktisk funktion til dig som har en døråbning tæt på miljøet. Der er bedre plads.

LOFT

CONCEPT LINE

En elegant serie med din let buede front og bordplade. En roligt og æstetisk udtryk kombineret med perfekt tilbehør i indretningen.

FLOW

CONCEPT LINE

Et helt anderledes og utraditionelt design med sin indadbuede fronter og bordplader. Meget gennemført i hele designet. Selv spejle og spejlskabe har fået denne specielle karakter, der kendetegner Flow serien. Naturligvis masser af lækkert LED belysning til at understrege stilen.

FACTO

EASY LINE

Et moderne minimalistisk bad med sine lineære udtryk gennem det grebsløse design. Udstyret med specielt komfortudtræk til skufferne. Masser af muligheder i spejle og opbevaringsskabe.

Montering

Vi kan sørge for montering af alt lige fra dit badeværelsesarmatur eller om det er dine nye hvidevarer.

Service

Hos Eldorado er service en del af pakken. Vi tager naturligvis ud og måler op til dit nye badeværelse, samt kommer med forslag til valg af badeværelsesarmatur.
Vi ønsker, at kunden får den bedste løsning.

Vejledning

Vi søger for den bedste vejledning og rådgivning, således at du kommer hjem med lige netop det produkt du ønsker og har behov for.