I samarbejde med Lys Punkt

LYSPUNKT er det nye samlingspunkt

LYSPUNKT er Danmarks nye belysningskæde med fokus på eksklusive designerlamper.

LYSPUNKT er skabt til alle Jer, der elsker smukt design, lækker finish og gennemtænkt funktionalitet. Og til alle Jer, der har drømt om at opleve verdens mest kendte og anerkendte designerlamper under samme tag. For Jer er LYSPUNKT det nye samlingspunkt. Vi forhandler et stort udvalg af designerlamper, hvor blandt andet mærker som Le Klint, Verpan, Artemide, Light Point samt Lampefeber er repræsenteret.

Foruden designerlamper råder lyspunkt.dk over et stort udvalg af lyskilder samt belysningstilbehør.

LE KLINT

332 SAX LAMPEN

Sax lamper har mange år på bagen og er blevet et ikon for Le Klint. Sax lamper er fremstillet i et utal af kopier, men der er kun én original og den er fra Le Klint.

BELID

VALENCIA PENDEL

Denne elegante pendel fra Belid er et aftryk af Svensk kvalitetsdesign af bedste kaliber. Lampen garanterer god belysning til rummet, samtidig med at den sikrer et blændfrit lys.

NORDLUX ARTIST

40 PENDEL

Denne pendel fra mærket Nordlux har et stilrent og moderne design og kan således være med til at sætte e flot præg på din indretning.

BALL PENDEL

FRANDSEN BALL PENDEL BLANK HVID

Den kendte Ball pendel fås med flot farvebelægning på ydersiden (hvid inderside). Inkl. sort tekstilledning. Ball pendlen fås i et væld af matte farver.

Mærker som vi har

Montering

Vi kan sørge for montering af alt lige fra lamper, vaskemaskine eller om det er dit nye køkken.

Service

Hos Eldorado er service en del af pakken, Vi tager naturligvis ud og måler op til dit nye køkken, kommer med forslag til valg af lamper, hvidevarer.
Vi ønsker at kunden for den bedste løsning, så vi låner gerne lamper, lyskilder ud, så man kan se dem i egne omgivelser.

Vejledning

Vi søger for den bedste vejledning og rådgivning, således at du kommer hjem med lige netop det produkt du ønsker og har behov for.