Vores køkkener

Oplev vores helt unikke og moderne køkkenudstilling

BESØG VORES STORE UDSTILLING!

Hent inspiration til dit nye køkken i vores store udstilling. Vi er altid klar til en helt uformel snak og råd og vejledning til dine køkkendrømme.
Måske har du allerede en tegning og idé til dit nye køkken? Så tá din tegning med og lad os give dig et bud på et match eller alternativ.
Og vi kommer selvfølgelig også gerne fordi hos dig, og laver en opmåling og tegning sammen med dig.

ArtStone

GODT PRODUKT

Kompromisløs kvalitet, tysk perfektion, dansk service og produkter til priser der er til at forstå.

Turin

FEDE DESIGNS

Fleksibelt design der giver dig mulighed for at sætte dit eget og helt personlig præg på dit nye køkken.

Eco Pro

LÆKRE DETALJER

Matlak med antifinger print. Mere plads, flere detaljer og et væld af kombinationsmuligheder! Besøg vores store udstilling og se selv!

BESØG VORES STORE UDSTILLING

Eller book en aftale med Mads på telefon:

ARTEGO

Vi samarbejder med Artego

Artego Küchen er en tysk køkkenproducent med mere end 45 års erfaring i køkkenproduktion. Det er i øjeblikket vel Europas mest moderne køkkenfabrik med et komplet nyt produktionsanlæg. Dette sammen med et gennemtænkt koncept sætter Artego i stand til at producere færdigsamlede køkkener i høj kvalitet til særdeles gunstige priser. Priserne er skarpe. Leveringstiden er rimelig kort og leveringer er altid komplette og til tiden. Derfor har vi valgt Artego som samarbejdspartner. De giver mulighed for en anderledes køkkenoplevelse.

Q1

Det klassiske køkken

Det individuelle køkken med fleksibel indretning. Kompromisløs kvalitet til gunstige priser.

Q2

Det moderne køkken

Med ekstra høje underskabe får du mere plads i skabene. Du får 9% mere plads i forhold til et almindeligt standard køkken med høj sokkel. Med et særligt raster 13 cm system kan vi her skabe perfekte linier i designet. og nye muligheder i indretningen af dit køkken.

Q3

Det grebsløse køkken

Det enkle design skaber perfekte udtryk. Gribelisterne sikrer god ergonomi og skaber helt nye elegante løsninger med det svævende udtryk for bordpladen. De ekstra høje underskabe skabe mere plads.

Brug for hjælp?

Kontakt Mads Grenander på tlf. 6475 1640

TPB TECH

Revolutionerende nyhed til køkkenet

TPB TECH – keramikbordpladen med skjult induktion. Som de eneste i Danmark, kan vi præsentere denne unikke bordplade, hvor induktionskogepladerne er skjult. Det er verdens stærkeste bordplade, der tåler alt i køkkenet og med de skjulte plader giver den mere bordplads og et super flot design. Find mere information på tpbtech.com.

Montering

Vi kan sørge for montering af alt lige fra lamper, vaskemaskine eller om det er dit nye køkken.

Service

Hos Eldorado er service en del af pakken, Vi tager naturligvis ud og måler op til dit nye køkken, kommer med forslag til valg af lamper, hvidevarer. Vi ønsker at kunden for den bedste løsning, så vi låner gerne lamper, lyskilder ud, så man kan se dem i egne omgivelser.

Vejledning

Vi søger for den bedste vejledning og rådgivning, således at du kommer hjem med lige netop det produkt du ønsker og har behov for.